Over ons

Wie zijn wij precies?

Maak kennis met Reiskick

Wij zijn Jannick & Marlieke. Met onze avontuurlijke dromen, vol energie en een tikkeltje eigenwijsheid, reizen wij over de hele wereld. Dit doen we naast een fulltime baan. Wij vinden het erg leuk om onze reisgidsen, foto’s en filmpjes met jullie te delen voor nieuwe reis inspiratie.

De kern van Reiskick is de lust naar reizen en onze koppigheid. Standaard reizen past namelijk niet zo in ons straatje.. NEE, wij zoeken liever zelf een of meerdere landen op en stippelen dan een route uit die voor ons past. Herken je dit? Dan is deze website een goede kennisomgeving voor een onvergetelijke rondreis of roadtrip.

Start hier je voorbereiding voor nieuwe reizen en boek ze eenvoudig. 

Wil je ons mailen? Dat mag naar Reiskick@gmail.com

Maak kennis met Reiskick.nl - Reiskick

Marlieke 

Hi lieve Reiskickers!

Mijn naam is Marlieke en stond in 1996 op eens op de wereld! Naarmate ik ouder werd, werden mijn interesses in de wereld steeds groter. Mijn eerste verre reis was naar Sri Lanka en daar begon mijn avontuur voor reizen. Het zou niet helemaal waar zijn als ik zou zeggen: "doe mij maar een enkeltje en ik maak een rondreis over de hele wereld met Jannick". Mijn familie, vrienden en hondje Beau zijn namelijk erg belangrijk voor me en kan ik niet zo lang missen. 

Jannick en ik hebben elkaar leren kennen op de wintersport in Oostenrijk en heben samen een huis gebouwd. Van avonturen houden we dus wel. De gaafste rondreizen die we samen hebben gemaakt zijn Turkije en Jordanië. Ik vind het erg leuk dat je op onze website bent en hopelijk KICK je van onze verhalen.

Als er vragen zijn mogen jullie deze altijd stellen! Adios, Au Revoir, Ciao oftewel, Houdoe!

 

Over ons Marlieke - Reiskick

Jannick 

Hallo, mijn naam is Jannick. Vanaf jongs af aan heb ik het voorrecht gehad prachtige reizen te maken met mijn ouders. Het startte met wintersporten en al snel vlogen we naar Curaçao. De jaren hierop reisden we europa door, bezochten we Nieuw Zeeland, reden kameel in Egypte, sliepen in Lapland in een ijshotel, vlogen in een ballon over de savanne van Tanzania, wandelde over de Chinese Muur, reden met een Jeep over de zoutvlakte en nog veel meer. Het reizen is me ongeveer letterlijk met de paplepel ingegoten.

Met Marlieke kan ik de reislust delen en zijn we er in de afgelopen jaren al meerdere keren op uit getrokken. Reiskick maken we voor jou om je te inspireren en om je te laten zien hoe gemakkelijk het is om je eigen avontuur te maken - of het nu een weekendje weg is naar een stad of een grote reis.   

Haal gewoon je kaart tevoorschijn, laat je inspireren en GA!

Over Reiskick.nl - Jannick

Volg ons

Onze reis is net begonnen en we hebben nog veel plannen!
Volg ons voor nieuws en inspiratie op Instagram, Pinterest en Facebook.