Reisplanner

Plan je reis met onderstaande stappen

Zoek en boek met voordeel

Voldoende inspiratie opgedaan en weet je precies waar jouw volgende reis naar toe gaat? Volg de volgende 5 eenvoudige stappen om jouw droomreis te boeken. Bespaar al gauw enkele tientallen euro’s met deze stappen. 

*In dit artikel staan affiliate links. Dat houdt in dat wanneer je iets boekt wij daar een kleine vergoeding voor ontvangen. Het kost jou overigens niets extra en wij kunnen voor mensen zoals jij de website levendhouden! 

Zoek & boek met voordeel reisplanner - Reiskick

De stappen

airport
01.

Vlucht

Boek een vlucht met de vergelijking site van Skyscanner of TIX . Vergelijk alle vluchten om zo voordelig mogelijk te kunnen vliegen. Het is ook mogelijk om rechtstreekse vluchten te boeken bij Transavia.

suitcase
02.

Hotel

Talloze hotels, appartementen en hostels voor ieder wat wils. Vergelijk en kies bij Booking.com het perfecte hotel en heb de mogelijkheid om gratis te annuleren.

map
03.

Auto

Een auto huren kan handig zijn tijdens je rondreis. Via Sunnycars boeken wij zelf altijd de auto. Zij hebben een goed beleid in all-inclusive huurauto. Vergelijk voor de zekerheid ook de opties van Rent Cars NL.

map
04.

Parkeerplaats vliegveld

Rij je zelf met de auto naar het vliegveld? Regel online een parkeerplaats zodat je verzekerd bent van een goede plek van een betrouwbare partij. Boek een parkeerplaats.

camera
05.

Fotoboek

Wat is nou mooier om een prachtige reis later terug te kijken in een fotoboek. Vergeet niet met een goede camera op pad te gaan!