Thule Backpack

Laatst bijgewerkt op:

De beste backpack tas voor je reis - Review

Voor onze reis door Indonesië zijn wij op zoek gegaan naar een fijne backpack. Na veel onderzoek gedaan te hebben, besloten wij de Thule Landmark backpack tas 70 liter te bestellen. Deze rugzak is geschikt voor langere vakanties en beschikt over een afneembare dagrugzak die super handig is tijdens je reis. Als je een enthousiaste reiziger bent, dan weet je als geen ander dat een betrouwbare en functionele rugzak van geschatte waarde is tijdens een reis. Het is belangrijk dat jij onbezorgd op reis gaat. Daarom informeren we graag over de Thule Landmark backpack die voor ons het verschil maakte.

De beste backpack tas voor je reis - Review - Reiskick

Hoeveel liter rugzak nodig voor op reis?

Wanneer je op reis gaat voor langer dan drie weken, dan raden wij aan om een backpack te kopen waar een inhoud in kan van minimaal 50 tot 70 liter. Dit geeft je voldoende ruimte om vrijwel alles mee te nemen wat je op reis nodig hebt.

Wij raden aan om de backpack tas van Thule te bestellen, dit omdat de tas uit twee delen bestaat. De hoofd backpack is 50 liter en er zit een dagrugzak aan van 20 liter. Bestel hier een Thule Landmark backpack 70L.

Goed beveiligde backpack - Reiskick Praktische backpack Thule - Reiskick

Comfortabel Thule Landmark Backpack 70 liter

De backpack van Thule Landmark is slim ontworpen en vooral in gedachten voor reizigers. Het grootste vak van de tas is open te ritsen waardoor het lijkt alsof je een koffer openmaakt. De tas is flexibel en er past veel in. Houd de spullen stevig op hun plaats door de compressieriemen vast te maken. Verder zitten er veel verschillende vakken in voor losse spullen. Aan de zijkant van de tas zit een vak voor het opbergen van een fles water en bovenop zit een safe zone plek. De backpack en de dagrugzak zijn beide te dragen op je rug, maar er is ook een mogelijkheid om de dagrugzak op de buik te dragen. Deze is vast te klemmen op beide manieren.

Backpack 70 liter Thule - Reiskick Beste backpack review Thule - Reiskick

Beveiliging van de rugzak

Boven in de backpack zit een SafeZone-vak. Dit beschermt alle spullen zoals een telefoon, zonnebril, snoeren en andere kostbare artikelen die niet gebroken mogen worden. Achter de SafeZone zit nog een verborgen vak (CashStash) die handig is voor het bewaren van een paspoort of geld. Daarnaast is het mogelijk om de rugzak te beveiligen om zakkenrollers af te weren met de innovatieve LoopLocks. De ritssluiting is vast te zetten aan de tas zodat deze niet eenvoudig open te maken is. Daarnaast is het mogelijk om een slotje te bestellen en deze is vast te maken aan de tas. Dit slotje wordt er niet standaard bijgeleverd en zal los bijbesteld moeten worden. 

Backpack met safezone vak - Reiskick

De dagrugzak

De Thule Landmark backpack heeft een losse verwijderbare dagrugzak van 20L. Aangezien wij als reisbloggers altijd onze laptop meenemen, was de eis dat er een laptopvak in zit. Deze is te vinden in de dagrugzak. In de dagrugzak zit ook een gedeelte om een waterfles op te bergen. De tas is ook zoals hierboven beschreven goed te beveiligen. De overweging om deze tas te bestellen was voornamelijk de dagrugzak. Super makkelijk tijdens het reizen om aan elkaar te klikken zodat je niet met losse tassen loopt. Tijdens de trekking door de jungle Bukit Lawang in Sumatra was het handig om deze los te maken en namen we alleen de dagrugzak mee.

Backpacken - Reiskick
Dagrugzak Thule - Reiskick

Duurzaamheid van de rugzak

De kwaliteit van de Thule Landmark is goed en de tassen zijn degelijk ontworpen. Thule werkt samen met Bluesign, een internationale norm voor textielproductie gericht op het verminderen van de impact van de fabricage op mens en planeet. Ze voeren strenge controles uit zodat het product op een zo duurzaam mogelijke manier gemaakt wordt. De tassen worden gemaakt in een veilige omgeving, zien toe op de eerbiediging van mensenrechten en milieuvoorschriften. De backpack is beschikbaar in de kleur Dark Forest groen en de kleur Obsidian grijs.

Thule backpack 70 liter - Reiskick

Kosten van de Thule Backpack

De Thule Landmark backpack van 70 liter kost €184.99 bij bol.com. Wat ons betreft is dit een goede concurrerende prijs. De rugzak kan namelijk heel veel jaren gebruikt worden en de eenvoud en gemak van de tas maakt dit meer dan de moeite waard. Niets is fijner dan onbezorgd op reis gaan en dit start bij kwalitatieve producten.

Kosten Thule backpack - Reiskick

Voor welke reizen is deze backpack geschikt?

Wij hebben zelf deze backpack gekocht voor de rondreis door Indonesië. In principe is de backpack geschikt voor veel reizen maar voornamelijk voor een rondreis door Sri Lanka, China, Tanzania en Zuid-Amerika. De backpack is ook erg handig voor wanneer je een zeilreis gaat maken, bijvoorbeeld tijdens het eilandhoppen in Griekenland of Corsica. Gezien je weinig opbergruimte hebt in een boot is het handig dat de tas makkelijk weg te stoppen is.

Beste backpack voor Indonesie - Reiskick

Hulpmiddelen voor het plannen van je reis naar Indonesië

Hopelijk ben je met bovenstaande informatie verder geholpen. Om je nog beter op weg te helpen volgen hier een aantal links naar alle reis hulpmiddelen die wij gebruiken en die je wellicht nuttig vindt bij het plannen van je vakantie.

Accommodatie: Bij het zoeken naar accommodatie zoeken we meestal naar hotels via Booking.com. De website heeft een groot aanbod en een goed annuleringsbeleid. 

Rondleidingen: Hoewel we graag zelfstandig reizen, zijn sommige plaatsen beter te bezoeken met een rondleiding. We geven de voorkeur aan GetYourGuide vanwege de gebruiksvriendelijke interface en solide reputatie. 

Huurauto's: Als we op roadtrip gaan, gebruiken we altijd Sunnycars.nl, een betrouwbare site om vooraf een huurauto te reserveren. Een ander geweldig alternatief is Rentcars.com

Vliegtickets: Als je vliegtickets zoekt, kun je op Tix.nl of Skyscanner.nl zoeken om de beste prijs te vinden van verschillende vliegmaatschappijen. 

Parkeren bij een vliegveld: Vind de beste parkeermogelijkheden op loopafstand of in combinatie met een valet- of shuttleservice met vliegenenparkeren.nl.

Wist je dat …
Wanneer je een aankoop maakt via onze links, ontvangen wij een kleine vergoeding. Maar wat jij betaalt blijft hetzelfde. Win-win!

Indien er nog vragen zijn of onduidelijkheden, neem gerust contact op via de mail of ons Instagram account Reiskick.nl

Op zoek naar meer?