De 20 leukste reisblogs voor de gaafste inspiratie!

Laatst bijgewerkt op:

De 20 leukste reisblogs voor de gaafste inspiratie!

Wij zijn fan van reisblogs! Jij ook? Hoogstwaarschijnlijk wel want anders zou je onze pagina natuurlijk niet bezoeken. Naast ons eigen platform www.reiskick.nl zijn er nog een tal aan andere reisblogs in Nederland. Wij hebben de 20 leukste reisblogs voor de gaafste inspiratie voor je opgezocht. Of je nu op zoek bent naar een uitgestippelde road trip, boeken met reisideeën, Presets, E-books met de handigste tips of gewoon foto’s wilt bekijken. Of het nu gaat om vakanties naar Corsica, Sri Lanka, Bolivia of Tanzania het is in deze reisblogs allemaal te vinden! In willekeurige volgorde presenteren wij: 

Leukste reisblog van Nederland - Reiskick Gaafste reisblog inspiratie - Reiskick
nummer 1 reisbloggers - Reiskick

Travelmonster.nl

De aftrap gaat naar Mark & Judith van Travelmonster.nl. Wellicht al bekend voor jou? Ze hebben namelijk maarliefst +/- 374.000 volgers op instagram. Met de perfecte koppelplaatjes maken zij de menigte jaloers! Bij het bekijken van hun foto’s wil je per direct naar de bestemmingen. Mark & Judith komen uit Nederland maar zijn voornamelijk in het buitenland te vinden.

Travelmonsters - Reiskick Travelmonsters - Reiskick

Reisjunk.nl

Ook reisjunk zal bekend in de oren klinken. De reisblog van Greg & Irene scoort hoog onder de reizigers door hun spectaculaire verhalen en foto’s. De twee reisjunkies reizen het hele jaar door om de tofste plaatsen te bezoeken. Voor jou en een beetje voor henzelf, gaan ze op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde. Check them out!

Reisjunk.nl de 20 leukste reisblogs - Reiskick

Expeditieaardbol.nl

In ‘t dagelijks leven tikt ze stukjes, in haar vrije tijd reist ze de wereld rond. Stéphanie van Expeditieaardbol.nl verzameld de spannendste reisverhalen, mooiste foto’s en travel tips van over de hele wereld. Met de 50 landen die ze bezocht heeft kunnen we haar wel een reisexpert noemen. Bekijk haar website eens!

Expeditieaardbol.nl - Reiskick Reisbloggers van Nederland - Reiskick

Reishonger.nl

Zin om op reis te gaan? Nou van Reishonger.nl krijg je zeker reishonger! Deze reisblog is voor reislustigen, avonturiers, outdoor geeks, backpackers, cultuurliefhebbers en wereldreizigers. De Reishonger crew die bestaat uit 50 personen, geven je massa’s inspiratie en dit als sinds 2009! Naast de reisblogs die te lezen zijn, kun je via hun reisshop ook samengestelde reizen boeken. 

Reishonger.nl - Reiskick

Wearetravellers.nl

Roëll een echte powervrouw en heeft een geweldige reisblog groot gebracht. Deze online reisgids is gevuld met eindeloos veel reistips voor avonturiers, backpackers en reizigers. Van Azië tot een stedentrip in Europa. Het is allemaal te vinden bij Wearetravellers.nl. Onlangs heeft ze naast haar boeken ‘’Backpack bestemmingen’’ en ‘’Verliefd op Nederland’’ ook ‘’Verliefd op Europa’’ uitgebracht. Check it out!

Wearetravellers.nl - Reiskick Nederlandse reisbloggers - Reiskick
Booking.com

Reisplaatje

Een reisplaatje kunnen ze zichzelf wel noemen. Met de prachtige foto’s, bewerkt met hun eigen presets, scoren zij steeds hoger op Instagram & hun eigen website www.Reisplaatje.nl. Robert-Jan & Lisette zijn dol op reizen. Met het creatief omgaan van vakantiedagen weten zij wel raad, sinds kort hebben zij hun vakantiedagen ingeruild voor een wereld reis! Dit heeft en gaat ervoor zorgen dat zij vele mooie reizen kunnen maken. Bekijk hun website voor meer inspiratie. 

Reisplaatje.nl Reisblogs voor inspiratie - reiskick

Reisgenie.nl

Kimber & Saskia zijn in 2014 de reisblog Reisgenie.nl gestart. Inmiddels hebben zij 50+ landen bezocht, 70+ steden gezien en 20+ complete reisroutes afgelegd. Op hun reisblog vind je oneindig veel inspiratie voor een volgende reis of stedentrip. Daarnaast schrijven zij geregeld over handige reisgadgets en geven tips om het reizen makkelijker te maken. 

Reisgenie.nl - Reiskick
Reisbloggers in Nederland - Reiskick

Travelalut.com

Dat we fan zijn van Travelalut.com weet ze zelf volgens mij ook wel! Een inspirerende reiziger met maar liefst +/- 40.000 volgers op Instagram. Door haar mooie foto’s van prachtige hikes tot outdooractiviteiten en van fijne roadtrips tot hidden gems weet zij de reizen wel lekker te maken! Wij waarderen de open en eerlijkheid van Maaike heel erg! Ze heeft 2 e-books uitgebracht, ‘’Starten en geld verdienen met een blog’ en ‘Zo plan je een wereldreis’. Wij hebben ze gelezen en raden ze zeer aan!

Beste reisbloggers in Nederland - Reiskick Travelalut.nl - Reiskick

Ikwilmeerreizen.nl

Mirjam en Annemarie zijn samen de reisblog ikwilmeerreizen.nl gestart en hebben samen met gastbloggers een succes weten te maken van hun reisblog. Vanuit pure passie voor reizen zijn ze dit gestart. Samen hebben ze een groot deel van de wereld gezien. Vanuit hun ervaring vinden ze het ontzettend leuk om mensen te motiveren meer te reizen, maar vooral alles uit hun reis te halen wat erin zit. 

Ikwilmeerreizen.nl - Reiskick
Reisbloggers van Nederland - Reiskick

Mytravelsecret.nl

Wauw wat een website! Wanneer je deze website opent word je overdonderd door vele reizen en prachtige plaatjes. Sigrid is fulltime traveller en heeft bijna 1 miljoen volgers op Instagram. Ze behoort tot één van de populairste Nederlandse reis accounts!! Go Girl! Mytravelsecret.nl is opgericht in 2014 toen ze een reis maakte door India samen met haar vriend en hoopt door haar reisblog avontuurlijke reizigers te inspireren.

mytravelsecret - Reiskick
Inspirerende reisbloggers in Nederland - Reiskick
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Reisjevrij.nl

Met maarliefst 12 bloggers schrijft Reisjevrij.nl complete reisroutes die van A tot Z uitgestippeld zijn. Evy is de oprichtster van deze website en zij wil niet meer anders dan backpacken! Zij kiest voor elke reis haar eigen bestemming, route en hotels. Deze tips deelt ze samen met haar mede reisbloggers op hun website. 

Reisjevrij.nl - Reiskick Blog over reizen - Reizen

Reispackers.nl

Thomas & Sam zijn gek op elkaar maar houden ook enorm veel van reizen. Wij zijn via Instagram op hun profiel terecht gekomen en waren meteen verliefd op de prachtige couple goal foto’s! Deze twee Reispackers zijn erg creatief in het maken van foto’s en dus ook in het maken van reizen. De combinatie hiervan delen ze op hun website Reispackers.nl

Travelcouple in Paris - Reiskick Reispackers.nl - Reiskick

Vrolijkopreis.nl

Al drie jaar op een rij gaan Bas & Bianca met hun mega toffe zelfgemaakte camper, genaamd Brutus rond de wereld. Aan hun nieuwe ''Boris'' camper wordt gewerkt. De plaatjes zijn, WAUW, jaloers makend! Je kunt Vrolijkopreis.nl wel erg uniek noemen. Zo posten ze blogs op hun website over, geld verdienen op reis, hoe bouw je een camper om, zijn er verschillende e-books te vinden en natuurlijk alle bestemmingen waar zij zijn geweest. 

Vrolijk op reis - Reiskick 20 inspirerende reisbloggers - Reiskick

Whenyoufinallygetthere.com 

Half Portugees en half Nederlands vormt natuurlijk een super knappe meid. De plaatjes Whenyoufinallygetthere.com misslukken daarom nooit! Sinds september 2020 heeft Ana haar baan opgezegd om de wereld rond te reizen samen met haar vriend. Op haar reisblog focust ze vooral op de unieke hoekjes, mooie parken, lekkerste eet plekken en interessante omwegen. Ze is altijd op zoek naar dat tikkeltje extra en deelt graag de ervaringen met iedereen. 

Whenyoufinallygetthere.com - Reiskick Toffe reisbloggers in Nederland - Reiskick
Reisartikelen.nl - Alles om niets te vergeten

Globalizious.com

Liz around the globe heeft een eigen reisblog genaamd Globalizious. Haar allergrootste passie is reizen en daarom is ze een reisblog gestart. Van verre road trips tot stedentrips en van dagjes uit in Nederland tot toffe activiteiten. Alles deelt ze vanuit eigen ervaring en ze is een tof e-book aan het schrijven!

Globalizious - Reiskick

Hoparound.nl

Nog een toffe reisblogger en dit keer iemand die niet ver van ons af woont, namelijk in Limburg! De plaatjes van hoparound.nl zijn oogverblindend mooi. Mascha is oprichter en samen met 5 andere reisbloggers vormen ze Hoparound.nl. De verschillende rondreizen, accommodaties, travel items en reistips staan volledig uitgeschreven op hun website. Let’s take a look!

De 20 leukste reisblogs voor de gaafste inspiratie - Reiskick

Inspireizen.nl

Naar welk continent wil jij? Inspireizen heeft ze allemaal bezocht! Deze vier te gekke vrienden delen één passie en dat is: de wereld ontdekken! Hoe gaaf dat je als twee stellen je passie kunt delen. Ron, Willemijn, Jeroen & Marianne worden geïnspireerd door reizen en dit willen ze graag overbrengen. Ben je op zoek naar reisroutes, tips voor bestemmingen, advies over je uitrusting of algemene reistips? Lees ze hier! 

Inspireizen - Reiskick
Travelbloggers Inspireizen - Reiskick

Reiswijven.nl

Reiswijven is een reisblog- en community, voor en door Nederlandse reizigsters! In 2019 is Reiswijven begonnen met Instagram, waarop zij Nederlandse reizigsters een eigen platform geven. Zo zijn wij zelf ook een keer voorbij gekomen! Naast Instagram zijn ze ook actief met hun reisblog. Intussen hebben ze al meer dan 100 blogs gepubliceerd en ruim 25 gastbloggers een platform gegeven. Bekijk hun website hier. 

Reiswijven-team - Reiskick

Hi There all, wij zijn Reiskick.nl

Wij zijn Jannick & Marlieke. Met onze avontuurlijke dromen, vol energie en een tikkeltje eigenwijsheid, reizen wij over de hele wereld. Dit doen we naast een fulltime baan. Wij vinden het erg leuk om onze foto’s en verhalen met jullie te delen voor nieuwe reis inspiratie.

De kern van Reiskick is de lust naar reizen en onze koppigheid. Standaard reizen past namelijk niet zo in ons straatje.. NEE, wij zoeken liever zelf een of meerdere landen op en stippelen dan een route uit die voor ons past. Herken je dit? Dan is deze website een goede kennisomgeving voor een onvergetelijke rondreis of trip.

Start hier je voorbereiding voor nieuwe reizen en boek ze eenvoudig. Wij hebben een reisplanner gemaakt speciaal voor jou!

Mis jij jouw reisblog tussen deze lijst, of ben jij super fan van een geweldige reisblogger? Stuur ons een berichtje en wellicht voegen we je toe!

Wil je met ons samenwerking? Mail ons gerust op reiskick@gmail.com 

Reiskick, reisblogger van Nederland - Reiskick